21 Feb 2016

My most favourite products from Yves Rocher // Dada's beauty



Ahojte!
Ako víkendujete? Taktiež vás toto počasie/nepočasie ubíja? Mňa neskutočne. Každopádne, dnešok vám (dúfam) spríjemním mojimi 4 najobľúbenejšími produktami od značky Yves Rocher. Yves Rocher je francúzska rastlinná (pozor, nie prírodná!) kozmetická firma, pôsobiaca na trhu od roku 1959. Predávajú pleťovú, vlasovú, dekoratívnu, telovú kozmetiku, opaľovacie prípravky, relaxačné produkty (Tradition de Hammam). U nás na Slovensku je ešte stále pre niektoré ženy neznáma, čo je veľká škoda. Ale pobočky pribúdajú a firme sa ziskovo darí stále viac a viac, čo som len rada. Túto značku si kupujem už niekoľko rokov, bola to moja prvá "drahšia" kozmetika. Mám od nich viacero produktov, vždy si tam na ich zľavy nakúpim kozmetiky a tie ich darčeky, no dokonalý marketing :-D. Tieto 4 produkty som si každý kúpila tri a viac krát, okrem masky, tú iba(!) dvakrát.




Yves Rocher 3 Detoxifying teas perfecting toning lotion / Tonizačná pleťová voda na tvár a oči
Zatiaľ najlepšie tonizačná voda akú som mala. Napomáha k sviežej a žiarivej pleti, potlačuje známky únavy. A naozaj to robí, moja pleť je po čistení s touto tonizačnou vodu svieža, unavené oči a pleť dostanú novú dávku energie, tak nejak sa moja pleť po nej cíti. Má silnejšiu vôňu, obsahuje tri čaje - čaj biely, čaj z Madagaskaru a zelený čaj. Má gélovú konzistenciu, čo mi na nej vyhovuje, dostane sa do každého póru. Jej objem je 200ml.
"Zložky rastlinného pôvodu:
výťažok z bieleho, zeleného a madagarského čaju, voda z bio mäty, priepornej, a bio rumančeka."
Chcela som vám dať i odkaz na ich e-shop, ale táto tonizačná voda tam nebola, tak neviem či ju majú vypredanú alebo sa nevyrába, budem sa musieť informovať, to by bola škoda, keby ju už nevyrábali :-(.
Každopádne cena sa pohybuje/pohybovala okolo 10 €, viac určite nie.


Yves rocher Tradition de Hammam Moroccan clay mask for face and hair/ Žiarivá maska s marockým koalínom na tvár a vlasy
Maska je určená na tvár a vlasy, ja ju používam iba na tvár, nechcem si ju míňať na vlasy. Jej objem je 100ml, čo si poviete je dosť, ale nie pri jej cene :-D Zakúpiť si ju môžete buď v kamennom obchode alebo tu na e-shope. Je to už drahšia záležitosť, no investícia sa oplatí.
" Laboratóriá Yves Rocher vybrali bio arganový olje z Maroka s vyživujúcimi účinkami. Objavte skrášľujúci rituál orientálnych kúpeľov, čistiacu a upokojujúcu masku.
Zložky rastlinného pôvodu:
bio arganový olej, ružová voda, výťažok z kukurice."
Táto maska vám doslova vytiahne póry a vyhladí pleť. Po prvom použití vidíte a hlavne cítite výsledky. U žiadnej masky som to takto nemala. Na nose mám často upchaté póry, táto maska mi ich zaručene vždy odstráni. Menej sa mi tvoria čierne bodky, pleť je napnutá, hladká a jemná na dotyk. Toto je maska presne pre moju pleť :-D. Má byť na pleti 5 minút, ja si ju nechávam do pol hodiny, alebo kým mi na tvári neuschne. Po nanesení jemné štípe, ale je to také príjemné štípanie (neberte to, že som masochista, mňa práveže bolí všetko :-D). Má bahennú textúru s jemnými čiastočkami. Krásne vonia, no neviem tú vôňu opísať. Je to ako arganový olej (prekvapivo) s medom a nejakom kvetinou, predpokladám, že to bude tá ružová voda. Masku dokonca používa aj môj priateľ, stále si rýpe nos, pretože má taktiež upchaté póry a vadí mu to tam. Takže, ak nechcem aby stále stál pre zrkadlom a vytláčal sa, dávam mu túto masku :-D.


Yves Rocher Repair lotion for extra dry skin / Opravné telové mlieko pre veľmi suchú pokožku
Moje najobľúbenejšie telové mlieko od Yves Rocher je toto z dôvodu, že je najhutnejšie. Ja (ako už asi viete) mám najradšej hutné telové mlieka, ktoré vyživia suchú pokožku, ktorú mám práve ja. Toto telové mlieko má objem 150 ml, čo je pri mne žalostne málo, za dva-tri týždne je mlieko preč. Asi preto som ich už toľko spotrebovala :-D. Cenovo je celkom prijateľné, ak ho teda rekordne rýchlo nespotrebovávate. K zakúpeniu je znova tu na ich e-shope alebo v kamennom obchode.
"upokojuje a zjemňuje pokožku tela. Obsahuje maslo z karité (pozn.: bambucké maslo ) s vyživujúcim a reparačným pôsobením."
Telové mlieko má iba jemnú maslovú vôňu, čo je pre mňa jediný bod dolu, ja mám na telových mliekach rada práve tú vôňu, ktorá rozvonia celé telo a mne sa lepšie zaspáva, naozaj to tak mám, čím silnejšie vôňa telového mlieka, tým lepší spánok. Nie je to moje úplne najobľúbenejšie mlieko, no patrí do top 5 mojich najobľúbenejších telových mliek. Od Yves Rocher som skúšala asi ich všetky telové mlieka, iba tie, čo vyšli tento rok ešte nemám otestované. Každá žena si tam nájde to svoje, majú veľmi šetrné telové mlieka, ja mám citlivejšiu pokožku a na všetky mi moja pokožka dobre reagovala. Na predajni majú na každé telové mlieko testery, takže nie je problém si už na predajni skúsiť, ktoré by vám vyhovovalo.


Yves Rocher Nourishing foot cream / Vyživujúci krém na nohy
Toto je moja záchrana po náročnom dni. Mňa často bolia nohy, mám s nimi viac problémov, ktorými vás tu nebudem zaťažovať. V mojich "kariérnych" začiatkoch som pracovala i 12-16 hodín denne, teda krátky-dlhý týždeň. A počas mojej dlhej pracovnej doby som si sadla reálne na pol hodiny za celý deň, aby som do seba rýchlo dala obed. Nie sú to zrovna pekné spomienky, no treba niečo investovať, ono sa to v budúcnosti vráti :-). Každopádne, vrátim sa ku krému :-D. Vždy večer som si tento krém rozotrela na boľavé chodidlá a nohy dala do teplých ponožiek, aby sa krém počas noci vpil no pokožky. Niekedy mal nato čas iba 5 hodín, potom som znova vstávala do práce kvôli zlému dochádzaniu. Verte či nie, on i za tú chvíľu pomohol. Nikdy ma ráno nebolia nohy, respektíve chodidlá, keď si večer pred spaním dám tento krém. Používala som i krémy z lekárne, dokonca som i dostala tie "prírodné krémy z katalógov od babky", tie mi nikdy nepomohli. Tento krém má objem 50 ml, čo je menej ako by som prijala, moja spotreba je obrovská :-D. Zakúpiť si ho môže tu na ich e-shope alebo v kamennom obchode. Teraz je dokonca v akcii. Má silnú vôňu, čistá levanduľa.
"Zložky rastlinného pôvodu:
esenciálny olej a voda z bio levandule, maslo z karité, olej z makadánie, avokáda a kopry, maslo z Illipé."
Občas ho s priateľom používame i na masáž chodidiel. Krém sa dlhšie vpíja, pokožka na nohách nato potrebuje viac času, takže s ním krásne vymasírujete chodidlá. Je to zázrak.

Na českej stránke Yves Rocher si môžete na tieto produkty prečítať recenzie :-). Tieto produkty rozhodne odporúčam, sú výborné a tá investícia sa vám vráti.  Používate niektorý z týchto produktov? Alebo ste ich už mali? Dajte mi určite v komentároch vedieť.
Ja vám prajem ešte krásny zbytok víkendu, majte sa krásne. Serusky

2 comments:

  1. Ahoj, tá maska vyzerá naozaj super, tiež mám na nose čierne bodky a vyzerá to tak, že už viem, čo si najbližšie kúpim :) pekný deň

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, ona aj je super, ak ti smiem poradiť, kúp si ju v zľave, oni tam majú vždy zľavy, dokonca i predavačky ti môžu dať zľavy
      u z ich katalógu 30% a ani nemusíš mať kartičku, takže to taký tip ako ušetriť ;-) aj tebe krásny deň

      Delete

Lovely comments ...